Епископ стобиски Давид: Обраќање на Молебниот канон на Пресвета Богородица

Верувам, ќе се согласиме дека не е мал бројот на луѓето, коишто го поседуваат површното сфаќање за православието, како само за една од многуте религии, кои имаат единствена цел, а таа е да ги подготват луѓето за живот после смртта.

Continue reading “Епископ стобиски Давид: Обраќање на Молебниот канон на Пресвета Богородица”